VMAT therapie: akoestische schokgolven, trillingsgolven, virtuele mesotherapie en meso akoestiek

De VMAT Dermo-Correctie Therapie combineert akoestische schokgolven, een zeer effectieve techniek die de fibrotische wanden van cellulitis breekt, de neovascularisatie van de arterioveneuze capillaire en beheert ook de regeneratie van collageen met de trillingsgolven en virtuele mesotherapie. Het bevat ook een cosmetisch meso acoustic product dat helpt bij het stoppen en repareren van de door cellulitis veroorzaakte  kenmerken, ongeacht de kwaliteit ervan (I, II en III).

De akoestische schokgolven die worden gebruikt in medische behandelingen worden extracorporeel gegenereerd en worden in het lichaam geïntroduceerd zonder enige schade aan de huid te veroorzaken. Akoestische schokgolftherapie maakt gebruik van de werkelijke reparatiemechanismen van het lichaam om weefsels te herstellen: wanneer cellulitis in een geavanceerde toestand (type I, II, III) is, kan het lymfatische vasculair systeem niet voldoende eiwitten en metabolische producten terugsturen naar het veneuze systeem; daarom leidt dit tot een hoge concentratie van eiwitten, die fibrose veroorzaken en de eigenschappen van het weefsel verandert.

Het toepassen van de akoestische golf therapie verhoogt tijdelijk de permeabiliteit van het celmembraan, waardoor de uitwisseling van deze stoffen tussen de cellen wordt verbeterd en de fibrotische wanden van de cellulite worden verbroken. Op deze manier kunnen we de zichtbare tekenen van cellulitis van klasse I, II en III verkleinen.

Het doel van de trillingsgolven is het metabolisme te stimuleren, de eliminatie van afval te versnellen en de bloedstroom naar de spieren te verhogen, om nieuwe vezels te helpen vormen en de spieren te versterken. Tijdens de behandeling veroorzaken de pneumatisch gegenereerde oscillerende pulsen een vibratie in de spieren en hebben ze derhalve een zeer gunstige invloed op de lymfestroom, waardoor het hele weefsel steviger wordt. De trillingsmassage voltooit de akoestische shockwave behandeling en verhoogt de effectiviteit terwijl het een aangenaam gevoel van welzijn produceert.

De virtuele mesotherapie veroorzaakt moleculaire veranderingen die poriën kunnen vormen in het celmembraan, waardoor de hoeveelheid en diepte van de penetratie van actieve stoffen in de huid toenemen. Het is een wetenschappelijk bewezen systeem dat de doorlaatbaarheid van de huid aanzienlijk verhoogt, waardoor de actieve stoffen het binnenste deel van cellen bereiken waar ze maximaal effect hebben.

Het meso acoustic product is ontworpen om de verschillende problemen van de hypodermische laag (cellulite graad I, II en III) effectief te behandelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de verhoogde cel doorlatendheid die door de mesotherapie wordt veroorzaakt.

EFFECTEN VAN DE VMAT THERAPIE op de epidermis en het subcutane weefsel

VÓÓR VMAT

De huid heeft een lompe uitstraling, bekend als “sinaasappelhuid”. De bloedstroom naar het gebied is aanzienlijk verminderd en de gevreesde kuiltjes kunnen gezien worden.

TIJDENS VMAT

De bloedstroom naar het gebied wordt significant verhoogd en de vorming van collageen wordt gestimuleerd. De celmembraan permeabiliteit wordt verhoogd en de fibrotische wanden van de cellulite beginnen te breken en de neovascularisatie van de arterioveneuze capillair vindt plaats.

NA VMAT

De huid wordt steviger en herstelt de natuurlijke elasticiteit. De textuur verbetert merkbaar.

BEHANDELING

VMAT is een pijnloze en niet-invasieve behandeling die cellulitis (graad I, II en III) op de ABDOMEN, ARMS, THIGHS en BUTTOCKS vermindert. Het heeft voorgeprogrammeerde programma’s om de verschillende graden cellulitis (I, II en III) te behandelen en een gratis programma dat de behandelingen kan personaliseren.

VMAT helpt de sinaasappelhuid te verminderen en de huidelasticiteit te verbeteren; Het is de ideale behandeling voor lichaamsbouw.