Criowave is het nieuwste toestel voor het verminderen van ongewenst vet en cellulitis. Het is een state-of-the-art niet-invasieve behandeling die zeer effectief is omdat het de twee meest innovatieve technieken op de markt combineert met de beste resultaten om gelokaliseerd vet en cellulite te verminderen: Cryolipo Reduction en Dermo-correctie (akoestische schokgolven) .

De Cryolipo Reductions Techniek kristalliseert het vetweefsel geleidelijk aan. De Dermo-correctie slaagt erin om de fibrotische wanden van cellulitis te breken en helpt tegelijkertijd de adipocyte omlaag te breken waardoor de resultaten sneller worden, zonder dat de omringende weefsels beschadigd worden omdat die veel minder gevoelig zijn voor het effect van de kou.

Het hoofddoel van de Cryolipo Reduction is om, dankzij de toepassing van koude, een ontsteking van het subcutane vetweefsel te genereren teneinde celapoptose te stimuleren en daardoor de adipocyten of vetcellen selectief te vernietigen. Op deze manier kunnen we de dikte van de vetlaag op een niet-invasieve manier verminderen. Het doel van de dermo-correctie (akoestische schokgolven) is het regenereren van collageen, de neo-vorming van bindweefsel en het selectief en tijdelijk verhogen van de doorlaatbaarheid van de cel om cellulitis te verminderen en de vorm van de aangetaste huid te verbeteren.

BEHANDELINGEN

Criowave is een pijnloze behandeling die gelokaliseerd vet en cellulitis op de buik, armen, de zijkanten van het lichaam, dijen en billen vermindert. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op voorwaarde dat ze niet aan obesitas lijden.

Pijnloos en niet-invasief, het is de enige behandeling met bewezen resultaten op klasse III cellulitis.

Zeer effectief voor het verminderen van lichaamsvet en het verminderen van de sinaasappelhuid!